Proeven in je eigen bubbel.

Bij Fine Spirits kijken we vooruit en zoeken we oplossingen.
Zoals bvb voor de vele tastings die geschrapt worden of op een zeer ongezellige manier on line doorgaan omdat we toch een beetje onze interesse rond spirituele dranken zouden kunnen beleven.

Iedereen heeft wel zijn bubbel, zijn vrienden waar hij regelmatig mee optrekt of bij elkaar komt. Wel, voor die bubbel van vrienden hebben wij het concept “Proeven in je eigen bubbel” uitgedacht.

Bijna alle spirits die bij ons verkocht worden zijn ook verkrijgbaar in flesjes van 10 cl die door ons professioneel gevuld, gelabeld en verzegeld worden. 10 cl is voldoende om 6 mensen te laten proeven.

Je stelt je pakket zelf samen. Zo bepaal je zelf de kostprijs van een leuke avond of middag met vrienden. Doe je dat goed, dan blijf je zeker en vast beneden of rond de 20 euro per persoon alles inbegrepen. (berekent op 6 personen)
U kiest de dranken, wij zorgen voor gedocumenteerde informatie bij de dranken. We raden u ook aan daar een set van 6 proefglazen bij te nemen. Zo kan elkeen zijn eigen glas mee naar huis nemen en blijf je Covid safe.

Een pakket kan volgende onderdelen bevatten:
– 6 spirits
– documentatie over de spirits
– het boek De Whiskymakers van België
– 6 proefglazen
Met uitzondering van de documentatie, tref je elk onderdeel afzonderlijk aan in de shop. Winkel je pakket bij elkaar, reken af en wij zorgen voor de rest.

Veel plezier!