Budgetvriendelijk winkelen!

Fine Spirits Belgium heeft zich tot doel gesteld om de klant een aangename financiële winkelervaring te bezorgen.
Daarom leggen we de lat hoog.

Het start met onze visie op prijzen. We waken mee over uw budget.
Is onze prijs van breed gangbare producten hoger dan bij andere on line shops in België, dan passen we onze prijs aan.

U stuurt ons voor u aankoopt een e-mail  sales@finespirits.be met de link naar het product, van de on line shop die goedkoper is en wij passen de prijs van uw aankoop voor u aan. Daardoor betaalt U bij ons nooit meer als ergens anders.

Opgelet, wij gaan geen concurrentie aan met supermarktprijzen en deze prijsaanpassingen gelden ook niet voor zeldzame of duurdere producten.

En er is meer.
Door de keuze te maken om enkel via Bpost te verzenden naar afhaalpunten in uw omgeving kunnen we onze verzendkosten beperken tot 5,70 euro verpakking en arbeid inbegrepen. Bovendien houden we daardoor de keten van verzending kort waardoor er minder kans is op diefstal en beschadiging.
Onze keuze is ook uw gemak, want u hoeft niet thuis te zijn om uw pakket in ontvangst te nemen. U haalt het gewoon af op het postkantoor wanneer het u past.

Wil je nog meer besparen, het kan door af te halen op ons pick-up point. Meer informatie over hoe je dat doet staat op deze link https://finespirits.be/afhalen-op-het-pick-up-point/

Heb je suggesties die ons kunnen helpen uw winkelervaring te verbeteren, stuur ons dan een mailtje via sales@finespirit.be