Bruges Whisky Company Sherry cask aged Whisky – 5the anniversary Whisky van België – release 3 van 4.

99,17

17 op voorraad

Beschrijving

Whisky van België bestaat op 19 augustus 2024 vijf jaar. Reden genoeg dus om dat wat te vieren.

Een tijdje geleden konden we de hand leggen op een first fill Oloroso sherry cask van Bruges Whisky Company. Het was een 64liter vat dat inmiddels bijna 5 jaar ligt te rijpen.
Het vat werd toen geselecteerd puur op smaak en het lijkt ons een ideaal vat om uit te brengen ter gelegenheid van onze vijifde verjaardag.

Zoals altijd mag je van een Brugse weer verwachten dat dit een top whisky zal zijn.
We hopen dus dat jullie allemaal zullen genieten van deze exceptionele whisky.

Deze whisky wordt ten laatste op 28 september 2024 gebotteld op 50 cl flesjes om zoveel mogelijk liefhebbers de kans te geven een flesje te bemachtigen want het aantal flessen zal beperkt zijn. We rekenen op een 100-tal flessen die in verkoop kunnen.
We hebben geprobeerd om de prijs ook nog redelijk toegankelijk houden.
Er is voorlopig nog geen foto beschikbaar van de fles. Het correcte aantal ook nog niet en ook de juiste ABV die vermoedelijk rond de 55 % zal liggen is nog niet exact gekend.

EVEN UW AANDACHT:
Aan deze whisky hangt een speciale promotie. Wie zijn fles koopt in voorverkoop krijg 10 euro cashback (letterlijk in cash) als je je fles afhaalt op 28 september op de locatie van Bruges Whisky Company mits voorlegging van je aankoopbewijs. Opgelet deze actie is enkel geldig op je eerste fles. Alle volgende flessen zijn aan de normale prijs. Je kan ook geen cashback claimen in naam van derden. De cashback is een gunst voor diegenen die effectief in Brugge naar onze feestelijke dag voor het 5-jarig bestaan komen.

Bijkomende informatie

Gewicht 3,3 kg